De nieuwe reisgids van Land van Cuijk verschijnt naar verwachting in het voorjaar.
De nieuwe reisgids van Land van Cuijk verschijnt naar verwachting in het voorjaar.

Nieuwe Land van Cuijk reisgids verschijnt in het voorjaar

  •   keer gelezen   Toerisme

LAND VAN CUIJK | Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, Cybox internet en communicatie en regionaal tijdschrift Vita Magazine willen ook in 2018 meer toeristen en recreanten overtuigen om naar het Land van Cuijk te komen. Ieder vanuit hun eigen expertise en met hun gedeelde liefde voor de regio. De nieuwe reisgids verschijnt naar verwachting in het voorjaar. 

Erik Jansen van het RBT: 'Wij hebben drie middelen ontwikkeld om toeristen en recreanten een goed beeld te geven van wat er in onze mooie regio te beleven valt. Wij hebben er namelijk voor gekozen om naast onze Land van Cuijk Reisgids ook een routeboekje te maken met de leukste en mooiste fiets- en wandelroutes die onze regio rijk is. Deze delen wij uit op beurzen en events waar wij als RBT namens toeristisch-recreatief Land van Cuijk bij aanwezig zijn. Daarnaast gaan we dit jaar voor het eerst een Belevingskaart ontwikkelen.'

Belevingskaart
"Met deze belevingskaart zijn wij al een behoorlijke tijd achter de schermen bezig'', zegt Nando van Hees van Cybox. "In één oogopslag kan de toerist zien waar je moet zijn om een bezienswaardigheid te kunnen zien, een lekker hapje te eten of een dagje uit te beleven. Echt mooi om te zien wat we allemaal te bieden hebben. We hebben voor iedere reisbestemming al een kaart ontwikkeld en zijn druk bezig om deze samen te smelten tot een Land van Cuijk kaart."

Feelgood
"Net als met Vita wordt het ook het Land van Cuijk Magazine gericht op Feel Good'', vertelt Eefke Peeters van Vita Magazine. "De mooiste overnachtingsmogelijkheden, de leukste restaurantjes, gezellige locaties waar de toerist terecht kan voor een workshop of een andere belevenis. Ik ben altijd trots geweest op onze regio en kan me nog steeds verwonderen om wat er allemaal te doen is en hoe weinig wij daar als inwoners van op de hoogte zijn."

In het voorjaar verschijnt de derde editie van het magazine. 
 


 

Meer berichten