Gastvrouw Carolien Geurts van Kessel van De Valkhoeve.
Gastvrouw Carolien Geurts van Kessel van De Valkhoeve.

Open dag mét voorproeverij bij De Valkhoeve in Mill

Toerisme 573 keer gelezen

MILL | De Valkhoeve in Mill houdt op zondag 23 juni een open dag, inclusief gratis voorproeverij van de nieuwe lunchkaart. Tussen 10.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen op dit verrassende plattelandsbedrijf aan de Valkweg 11 te Mill.

Wist je bijvoorbeeld dat het vlees dat wordt gebruikt in de Brasserie afkomstig is van de naastgelegen biologische boerderij? En dat de kinderen zich kunnen uitleven aan de overkant van de straat bij Speeltuin D'n Uilweg? En dan is er nog de overheerlijke appeltaart. Gastvrouw Carolien Geurts van Kessel lacht: "De mogelijkheden zijn hier inderdaad enorm; tijdens de open dag kunnen de geïnteresseerden het allemaal bewonderen. Van een bezoek aan de boerderij, proeven van de nieuwe menukaart van de Brasserie tot een kijkje in onze luxe Bed and Breakfast."
Gelegen aan de rand van natuurgebied De Kuilen is De Valkhoeve bij uitstek de plek om dit bijzondere natuurgebied verder te verkennen. "In ons bezoekerscentrum vind je bijvoorbeeld informatie over de bijzondere fossielen die hier gevonden zijn. En we hebben tal van gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar in ons Toeristisch OntmoetingsPunt. Eén dag is te kort om alles te ontdekken. Gelukkig kun je dan in onze luxe B&B terecht."
De Valkhoeve is het gehele jaar geopend op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. En op afspraak. Info: www.devalkhoevemill.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant