Op donderdag 27 juni vindt in het Theehuis in Oploo een workshop bloemenbinden plaats.
Op donderdag 27 juni vindt in het Theehuis in Oploo een workshop bloemenbinden plaats.

Workshop bloemenbinden in Theehuis in Oploo op 27 juni

  •   keer gelezen   Toerisme

OPLOO | Het theehuis is een samenwerking tussen Bronlaak, een woon-werk gemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking, en zorgcentrum Op 't Hoogveld van Pantein. Het theehuis is opgericht met als doel mensen te verbinden door ontmoeting. Telkens staat er een ambacht centraal dat op Bronlaak wordt beoefend. Op donderdag 27 juni komt het bloembinden aan bod. Mensen mogen meedoen, luisteren, proeven en uitproberen.

Op Bronlaak is er een bloemenkwekerij genaamd 't Hof. Hier groeien en bloeien allerlei bloemen, vaste planten en struiken. Deze worden voor de aanplant van tuinen gebruikt. Ook worden ze verwerkt in boeketten. Maar hoe maak je nu een mooi boeket bloemen? Kom en doe mee en leer de eerste beginselen tijdens deze interactieve workshop. Je gaat met een zelfgemaakt boeketje naar huis.

Algemene informatie
Het Theehuis bevindt zich in het landschapspark bij zorgcentrum Op 't Hoogveld aan de Paulusstraat 1 in Sint Anthonis. De workshop bloemenbinden begint donderdag 27 juni om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Meer berichten