<p>Sieren jouw foto&#39;s straks de voorzijde van de brochure van het Verrassend PlatteLand van Cuijk?</p>

Sieren jouw foto's straks de voorzijde van de brochure van het Verrassend PlatteLand van Cuijk?

(Foto: Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk)

Verrassend PlatteLand van Cuijk op zoek naar foto’s

  •   keer gelezen   Toerisme

LAND VAN CUIJK | De vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk is op zoek naar de mooiste foto van het Land van Cuijk. De foto’s zullen gebruikt worden in de nieuwe brochure of op de ansichtkaart. Iedere inwoner en bezoeker mag foto’s insturen om kans te maken op een mooie prijs.

Het Land van Cuijk kent prachtige landschappen, vergezichten, gebouwen, evenementen en mensen. Dit alles wordt vaak vastgelegd als foto en gedeeld via Social Media, maar dan verdwijnen de kiekjes weer. Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk - bestaande uit 50 kleinschalige ondernemers die zich ten doel hebben gesteld het toerisme in het Land van Cuijk te bevorderen - wil graag deze foto’s waarborgen. Iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd en mag een onbeperkt aantal foto’s insturen. “Het maakt op zich niet uit wat er op de foto staat, als het maar een Goei Leven in het Land van Cuijk vertegenwoordigt.”

Selectie van foto’s
Uit de inzendingen maakt het bestuur een selectie. Deze foto’s zullen gebruikt worden in de nieuwe brochure, als ansichtkaart, in de sociale media kanalen of op de website www.verrassendplattelandvancuijk.nl. Stuur jouw foto(’s), indien gewenst met bronvermelding van de fotograaf, vóór 15 december per e-mail naar: communicatie@plattelandvancuijk.nl

Meer berichten