Actieradius houdt workshops fondsenwerving voor verenigingen en stichtingen.
Actieradius houdt workshops fondsenwerving voor verenigingen en stichtingen.

Actieradius houdt workshop fondsenwerving voor verenigingen

  •   keer gelezen   Verenigingen

CUIJK/BOXMEER | Er zijn talloze fondsen en subsidieregelingen voor vrijwilligersorganisaties, maar deze zijn vaak niet bekend. Om iedereen te informeren over de mogelijkheden en een duwtje in de juiste richting te geven, organiseert Actieradius op dinsdag 7 en maandag 13 maart workshops over fondsenwerving voor verenigingen en stichtingen uit het Land van Cuijk.

De eerste workshop is dinsdag 7 maart in het Dienstencentrum (Zwaanstraat 7) in Cuijk en op maandag 13 maart in De Weijer (De Raetsingel 1) in Boxmeer. Beide workshops zijn van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is wenselijk; dit kan door een mail te sturen naar info@actieradius.nu (Graag onder vermelding van de naam van uw organisatie, het aantal personen en op welke locatie u de workshop wilt volgen.)

'Fondsendisk 2017'
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij de workshops aanwezig te zijn, of wilt u graag alvast wat extra informatie over de fondsen? Actieradius stelt de 'Fondsendisk 2017' van Walburg Pers beschikbaar met daarop 1034 fondsen. Deze disk is beschikbaar voor iedereen in het Land van Cuijk. Je kunt deze opvragen bij Actieradius.

Meer berichten