Winterstop onderhoudswerkzaamheden aan A77 tussen Rijkevoort en Duitse grens.
Winterstop onderhoudswerkzaamheden aan A77 tussen Rijkevoort en Duitse grens.

Winterstop onderhoudswerkzaamheden aan A77 Rijkevoort-Heijen

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

RIJKEVOORT/GENNEP | Rijkswaterstaat heeft sinds de afgelopen zomer diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in beide rijrichtingen van de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens. De resterende werkzaamheden worden stilgelegd tot april 2017 in verband met het vroege invallen van de winter in november.

De werkzaamheden die nog gedaan moeten worden zijn weersafhankelijk, zoals asfalteren. Bij te lage temperaturen kunnen deze niet of zeer moeilijk worden uitgevoerd. Daarbij veroorzaken ze ook meer verkeershinder dan bij goede weersomstandigheden. Rijkswaterstaat legt daarom de werkzaamheden stil tot begin april 2017. Tot die tijd zijn er geen geplande verkeersmaatregelen en kan het verkeer alle rijstroken normaal gebruiken.

Werkzaamheden A77
De werkzaamheden worden hervat zodra de weersomstandigheden stabiel genoeg zijn. Dit zal rond april 2017 zijn, Rijkswaterstaat informeert hier tijdig over. De resterende werkzaamheden worden in zes tot acht weken uitgevoerd. De werkzaamheden zijn onderdeel van het integraal groot onderhoud van de A77. Het gaat om onderhoud aan het wegdek, bruggen en viaducten.
Vragen? Bel gratis met tel. 0800-8002 of surf naar de site www.rijkswaterstaat.nl.

Meer berichten