Grave wil uitstel besluitvorming plannen N324

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
GRAVE - Wethouder Erik Daandels van Grave heeft de provincie Noord-Brabant verzocht het besluitvormingsproces rond de versoberde plannen van de provinciale weg N324 tussen Oss en Grave uit te stellen. Het tweede voorstel aan de provincie is om, voordat het plan in de raad wordt besproken, terug te koppelen met de klankbordgroep die eerder in het kader van dit project is ingesteld.

[image=296909]

In het maandelijks persgesprek met het college gaf Daandels (CDA) aan zich niet geheel gemakkelijk te hebben gevoeld bij de presentatie van de plannen op dinsdag 6 januari: "Er waren mensen die vier jaar geleden input hebben gegeven en nu werd er een versoberd plan gepresenteerd. De klankbordgroep had er vooraf bij willen zijn."
De hoofdlijnen van het plan staan vast, dat is voor Daandels helder. "Ik ben wel tevreden met het feit dat er geld wordt uitgetrokken voor de provinciale weg van Grave naar Oss, want ze hadden ook alleen het wegdek kunnen aanpassen, omdat er bezuinigd moet worden. Nu komen er rotondes, veilige oversteekmogelijkheden, aanpassingen om de snelheid eruit te halen en betere fietspaden."
Meer berichten