Impressie van de fietstunnel aan de Weverstraat in Gennep.
Impressie van de fietstunnel aan de Weverstraat in Gennep.

Weverstraat in Gennep op 25 oktober weer open, tunnel week later

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

GENNEP | Door de vele regenval van afgelopen week, de voorspellingen voor deze week en de vondst van explosieven is de opening van de Weverstraat in Gennep uitgesteld van 12 oktober naar vrijdag 25 oktober.

De asfalteringswerkzaamheden staan nu gepland voor maandag 21 en dinsdag 22 oktober. Naar verwachting kan de Weverstraat vrijdag 25 oktober aan het einde van de dag weer open. Ook hier geldt: onder voorbehoud van (weers)omstandigheden. De geplande afsluiting van de Brabantweg op woensdag 9 oktober gaat dus niet door. 

Afsluiting Brabantweg 
Op dinsdag 22 oktober is de Brabantweg tussen rotonde Spoorstraat en de op-/afrit N271 afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden. De omleidingsroute gaat via de Brugstraat, Zandstraat, Spoorstraat, Heijenseweg en N271 en vice versa.

Fietstunnel
De komende weken wordt ook gewerkt aan de aanleg van het fietspad door de tunnel. Naar verwachting is deze vanaf 2 november toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Tot dan geldt nog de omleidingsroute via Voorhoevepark-Burgemeester Woltersstraat-Weverpark vice versa.

Meer berichten