Geen treinen op de Maaslijn op zaterdag 9 en zondag 10 november.
Geen treinen op de Maaslijn op zaterdag 9 en zondag 10 november.

Geen treinen rondom Venray op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

VENRAY | Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 9 november geen treinen tussen Venlo en Venray. Op zondag 10 november rijden er geen treinen tussen Roermond van Venray. Arriva zet vervangend busvervoer in.
  
Er rijden op zaterdag 9 november geen treinen tussen Venlo en Venray en op zondag 10 november geen treinen tussen Roermond van Venray. 
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
 
Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Roermond of Venlo.
 

Meer berichten