De eerste fase van de reconstructie van de Vorleweg in Mill is nagenoeg voltooid.
De eerste fase van de reconstructie van de Vorleweg in Mill is nagenoeg voltooid. (Foto: Mill en Sint Hubert)

Reconstructie Vorleweg in Mill gaat tweede fase in

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

MILL | De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de eerste fase van de reconstructie van de Vorleweg in Mill. De meeste werkzaamheden aan het deel tussen de rotonde N264 en de ingang naar de tennisvereniging zijn voor de feestdagen afgerond. Vandaag (dinsdag) wordt gestart wordt met de tweede fase: het gedeelte tussen de ingang van de tennisvereniging en de Parallelweg.

De werkzaamheden bestaan uit onder andere het vervangen van de bestaande verhardingen, het aanleggen van hemelwaterriolering, het vervangen van de openbare verlichting en het treffen van verkeerskundige maatregelen (aanleg verhoogde kruispunten/drempel).

Bereikbaarheid
Voor fase 2 wordt de omleidingsroute aangepast. Het bestemmingsverkeer kan dan namelijk weer vanaf de rotonde N264 tot aan de ingang naar de tennisvereniging rijden. De Parallelweg is bereikbaar vanaf de Domeinenstraat. Aanwonenden van het tussenliggende deel kunnen hun woning tijdens de werkzaamheden beperkt met de auto bereiken. Voor het doorgaande verkeer blijft de Vorleweg afgesloten.
De werkzaamheden voor fase 2 duren tot ongeveer begin april. Daarna volgen nog fase 3, 4 en 5. Fase 3 is het laatste deel van de grootschalige reconstructie in de Vorleweg zelf. Fase 4 en 5 bestaan uit werkzaamheden in de Domeinenstraat. Hier worden alleen verkeerskundige maatregelen getroffen. Als alles volgens planning verloopt, zijn alle fases begin juli 2020 afgerond. Info per e-mail naar: chantal.verrijdt@cgm.nl

Meer berichten