De N264 voert dwars door Sint Hubert.
De N264 voert dwars door Sint Hubert. (Foto: )

Aanwonenden N264 in Sint Hubert houden bijeenkomst

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

SINT HUBERT | Op dinsdagavond 14 juli (vanavond) vindt een bijeenkomst plaats over aanwonenden van de N264 in Sint Hubert. "Op deze avond worden de vele bezorgde en verontruste aanwonenden bijgepraat over wat momenteel de stand van zaken is omtrent aanpassingen en vernieuwingen van het traject zowel binnen als buiten de bebouwde kom", aldus Dorette Schuurmans.

"Er zijn (vanwege de corona, red.) veel onzekerheden over en er zijn veel gemaakte afspraken met de Provincie niet doorgegaan. De Provincie gaat ondanks dat gewoon door met de plannen zonder de aanwonenden hierin te kennen.Enkele aanwonenden zijn op gesprek geweest bij de Provincie en zullen daar op deze avond wat over vertellen en hoe verder te handelen in deze", verduidelijkt Schuurmans.
De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 14 juli om 19.30 uur bij het Tennispaviljoen aan de Pastoor Jacobsstraat 50a. Bij goed weer buiten en bij slecht weer binnen. Per adres slechts één persoon welkom. Meer informatie via Huub Schuurmans via tel. 06-57342435.

Meer berichten