Reconstructie Kalkhofseweg start 24 augustus

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
HAPS | Op maandag 24 augustus wordt gestart met de reconstructie van de Kalkhofseweg. De Kalkhofseweg en deels ook de Hapsebaan worden vanaf de kruising met de Cuijkseweg in Haps, tot aan de kruising Hapsebaan-Hanshof afgesloten voor doorgaand verkeer. De periode van afsluiting bedraagt vijf weken. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A73.

[image=238896]

Voor bestemmingsverkeer, busverkeer en de bereikbaarheid van bedrijven en winkels wordt een aparte omleidingsroute ingesteld. Door de borden te volgen kunt u deze bedrijven, winkels of het tankstation bereiken. Om ruimtegebrek bij tegemoetkomend verkeer op de smalle wegen van de Haringsestraat tegen te gaan, wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld op deze wegen.
Voor fietsers wordt een adviesomleidingsroute ingesteld. Deze loopt via de Cuijkseweg, door het tunneltje onder de A73, richting Hanshof. De reguliere fietspaden naast de Kalkhofseweg blijven wel toegankelijk. Door werkzaamheden kan het nodig zijn dat dient te worden overgestoken, of dat men dient af te stappen om de werkzaamheden te passeren.
Meer berichten