John S. Thompsonbrug drie weken dicht

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
GRAVE - De John S. Thompsonbrug in de N324 is wegens werkzaamheden afgesloten van 27 juli tot en met 16 augustus. Dat is korter dan aanvankelijk gepland. In deze periode vervangt Rijkswaterstaat plaatselijk het asfalt op de brug en worden reparaties uitgevoerd aan het stalen wegdek onder het asfalt. De afsluiting gaat in op zondagavond 26 juli, 20.00 uur.

[image=313124]

De brug is afgesloten voor autoverkeer. Wel blijft er een strook open voor speciale groepen. (Brom)fietsers, voetgangers, brommobielen, hulpdiensten, openbaar vervoer en landbouwverkeer kunnen hier gebruik van maken. Daarnaast wordt een ontheffing verleend aan mensen uit de medische wereld die beroepshalve snel naar de andere kant van de Maas moeten kunnen rijden. Denk daarbij aan huisartsen, verloskundigen en dierenartsen. Aan beide zijden van de brug staan verkeersregelaars die de ontheffingen controleren.

Omleiding
Verkeer wordt omgeleid via de N324, N277 en A50. Zie het kaartje hieronder. De omleidingsroute staat ter plaatse met gele borden aangegeven. Wij realiseren ons dat dit een lange omleidingsroute is. Helaas zijn er dichterbij geen bruggen over de Maas beschikbaar en is er dus ook geen kortere omleiding mogelijk.
Geluidhinder
Er wordt dagelijks gewerkt tussen 7.00 en 19.00 uur. Tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden af en toe geluidhinder ervaren.
Meer berichten