Weg op slot voor sluitstuk reconstructie

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
BOXMEER - De werkzaamheden aan de kruising van de autosnelweg A73 en de provinciale weg N272 bij Boxmeer zijn bijna zo ver gevorderd dat er nieuw asfalt en nieuwe markeringen kunnen worden aangebracht. Om dit in één keer mogelijk te maken, wordt de kruising komend weekend afgesloten.

[image=283526]

Niet alleen de kruising zelf maar ook de op- en afritten (afritnummer 6) van de A73 gaan dicht. De afsluiting is van vrijdag 11 juli om 19.00 uur tot en met maandag 14 juli om 5.00 uur.
De provincie Noord-Brabant is vorig jaar gestart met de reconstructiewerkzaamheden op de provinciale weg N272 tussen Sint Anthonis en Boxmeer en de aansluiting op de A73. Vaste passanten hebben gezien dat het huidige kruispunt is uitgebreid met extra rijstroken om de doorstroming van het verkeer te verbeteren.
Tijdens de weekendafsluiting wordt een grootschalige omleiding ingesteld. Verkeer op de N272 tussen Sint Anthonis en Boxmeer wordt omgeleid via Overloon en Wanroij (N602 en N264). Het fietspad langs de N272 blijft voor fietsverkeer wel toegankelijk. Voor meer informatie kijk op www.haalmeeruitdeweg.nl.
Meer berichten