Oldtimerbromfietsclub zoekt leden

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
OVERLOON - Enthousiaste liefhebbers van oldtimer bromfietsen en –scooters zijn doende om in Overloon een nieuwe club op te richten.

De club die gedragen wordt door enkele fanatieke initiatiefnemers zoekt naar nieuwe leden in de hele regio.

[image=245542]

‘De Vlotter’ Overloon, zoals de oldtimerclub in oprichting heet, heeft al een uitstekende start gemaakt met een geslaagde toerrit op 5 mei. De opkomst was met een dertigtal brommers en scooters boven verwachting. Het is de bedoeling om elke maand een rit te maken door de regio.
Deelname aan de ritten is mogelijk voor iedereen met een oldtimer bromfiets of –scooter van vóór 1985. Uiteraard is het ook mogelijk om lid te worden van de club maar dit is niet verplicht.
Tijdens de maandelijkse toerritten van rond de 50 km wordt er telkens een tussenstop gemaakt. Er wordt niet harder dan 30 à 40 km per uur gereden. Er wordt om 10.30 uur gestart in Overloon en het is de bedoeling om daar uiterlijk 14.00 uur terug te zijn.
De eerstvolgende rit is op zondag 2 juni. De start is om 10.30 uur en liefhebbers worden verzocht om 10.15 uur aanwezig te zijn bij Café Hannes aan de Vierlingsbeekseweg 5 te Overloon. Voor meer informatie mailen naar devlotteroverloon@gmail.com.

Meer berichten