Gratis ‘bakkie spits’ bij Veolia!

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
BOXMEER - Veolia Transport Limburg geeft twee weken lang gratis koffie weg op vijf stations op de Maaslijn, waaronder vier in het verspreidingsgebied van deze krant.

Deze week startte de vervoerder een actie om de reizigers met extra plezier te laten (trein)reizen met Veolia. Op het traject Venlo – Nijmegen is het in de spits recent erg druk geweest. Om het ongemak van de afgelopen tijd te ‘vergoeden’ heeft Veolia een gratis ‘bakkie spits’ in het verschiet voor alle reizigers in de spits.

[image=157581]

Koffie uitdelen
Met een team van ‘koffiedragers’ wordt er op de stations, wisselend per ochtend, koffie uitgedeeld in apart hiervoor gemaakte bekertjes. Dit team is te herkennen aan de uitingen die ze op de rugzak en als vlaggetje dragen. De reizigers kunnen allemaal bij dit team terecht voor een lekker (gratis) kopje koffie gedurende diverse dagen.
De actie met de gratis koffie (Bakkie Spits) vindt plaats van maandag 29 november tot en met vrijdag 10 december, dagelijks van 7.00 tot 9.00 uur afwisselend op de stations Venray, Vierlingsbeek, Boxmeer, Cuijk en Mook.Meer berichten