Onderhoud aan verlichting N264 en N321

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer
GRAVE | De provincie Noord-Brabant voert momenteel onderhoud uit aan de openbare verlichting langs de wegen N264 (Uden-Gennep) en N321 (Oss-Grave). De huidige verlichtingsinstallatie is aan onderhoud toe en ook de Provincie wil energie besparen, daarom wordt bij beide wegen de huidige verlichting vervangen door functionele LED verlichting.

[image=78425]

Bij de N264 gaat het globaal om het wegvak met de aansluiting Wanroijseweg tot Oeffeltseweg. In dit deel worden alle armaturen vervangen door LED armaturen, aan de lichtmasten zelf gebeurd hier niets. Het krijgt eenzelfde invulling als in de kern van Sint Hubert is gerealiseerd.
Bij de N321 worden in Grave in het wegvak tussen de Arnoud van Gelderweg en de Jan van Cuijkdijk alle lichtmasten en armaturen één op één vernieuwd: hier worden aluminium lichtmasten met LED armaturen geplaatst.

Aansluitingen A73
De verlichting bij de aansluitingen naar Escharen, Gassel en Beers en A73 worden alle armaturen vervangen door LED-armaturen. De verlichting langs het wegvak Beers-A73 wordt verwijderd, omdat deze niet past binnen het wegbeeld van deze weg. De aansluitingen van het naastliggende fietspad met de Burg. Van Lithstraat, Zandweg, Hoenderstraat en het viaduct A73 wordt van LED-verlichting voorzien.
De werkzaamheden moeten voor 1 december zijn uitgevoerd.
Meer berichten