De Maaslijn ondergaat de komende jaren flinke verbeteringen.
De Maaslijn ondergaat de komende jaren flinke verbeteringen.

Informatieavond in Cuijk over verbeteringen Maaslijn

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

CUIJK | Op woensdag 6 januari 2016 wordt in Cuijk een informatieavond gehouden over de plannen rondom de verbeteringen van de Maaslijn, de spoorlijn tussen Nijmegen en Roermond.

Tijdens de informatieavond wordt uitleg gegeven over de voorgenomen maatregelen en de wijze waarop besluitvorming hierover plaatsvindt. Medewerkers van de projectorganisatie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De informatieavond over de Maaslijn, die zowel voor als na 2020 onder handen wordt genomen, wordt gehouden in het gemeentehuis van Cuijk (raadzaal) aan het Louis Jansenplein 1 in Cuijk en is voor iedereen toegankelijk. Aanvang 19.00 uur.

Inzage
Sinds 19 november 2015 ligt de ontwerp-Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) 'Kwaliteitsverbetering Maaslijn' tot en met 13 januari 2016 ter inzage. Het project 'Kwaliteitsverbetering Maaslijn' is een gezamenlijk project met ProRail en de provincies Noord-Brabant en Gelderland.
De ontwerp-NRD 'Kwaliteitsverbetering Maaslijn' ligt ter inzage op de
gemeentehuizen van Roermond, Beesel, Venlo, Horst aan de Maas, Venray en Mook en Middelaar. Ook is het ontwerp-NRD in te zien via de website van de Provincie Limburg: www.limburg.nl.

Meer berichten