Lijn 92 wegens werkzaamheden tijdelijk niet tussen Oeffelt en Gennep.
Lijn 92 wegens werkzaamheden tijdelijk niet tussen Oeffelt en Gennep.

Lijn 92 tijdelijk niet tussen Oeffelt en Gennep

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

GENNEP/OEFFELT | Van maandag 29 februari tot en met zondag 17 april vinden er werkzaamheden plaats aan het weggedeelte van de N264 tussen Oeffelt, kruispunt Veerweg, en de Maasbrug in Gennep. Hierdoor rijdt lijn 92 een andere route. 
 
In verband met afsluiting van de Maasbrug rijdt lijn 92 niet langs Gennep maar rechtstreeks tussen Oeffelt en Boxmeer. Vanaf Oeffelt, halte Kwekerij tot Boxmeer, halte station vertrekken de bussen acht minuten vroeger dan volgens de reguliere dienstregeling. Vanaf Boxmeer, halte station tot Oeffelt, halte Kwekerij, vertrekken de  bussen 7 minuten later dan volgens de reguliere dienstregeling. 
 
Pendelbussen
Wel rijden met pendelbussen vanaf Boxmeer, halte station en Boxmeer, halte Maasziekenhuis naar Gennep, busstation en v.v.
Reizigers die tussen Cuijk, Oeffelt en Beugen naar Gennep willen reizen kunnen het beste overstappen op de pendelbus in Boxmeer, halte Maasziekenhuis. Daar hebben reizigers direct een aansluiting op de pendelbus naar Gennep. Dit geldt ook voor de terugreis van Gennep naar Beugen, Oeffelt en Cuijk. 
Reizigers die vanuit Venray en Boxmeer naar Gennep willen reizen, kunnen het beste overstappen op de pendelbus in Boxmeer, halte station of Boxmeer, halte Maasziekenhuis. Voor deze reizigers geldt helaas wel een overstaptijd van 30 minuten. 
De pendelbussen vanaf Boxmeer, halte station vertrekken ieder uur om .32 uur, waarbij de eerste bus om 6.32 uur vertrekt en de laatste bus om 18.32 uur. 
De pendelbussen vanaf Gennep, halte busstation vertrekken ieder uur om .53 uur, waarbij de eerste bus om 6.53 uur vertrekt en de laatste bus om 18.53 uur.
 
Kijk op goedbezigbus.nl/nieuws voor informatie en de gewijzigde dienstregeling.

Meer berichten