Extra treinen op Maaslijn tijdens Vierdaagse Nijmegen.
Extra treinen op Maaslijn tijdens Vierdaagse Nijmegen.

Extra treinen en voordelige kaartjes tijdens Vierdaagse Nijmegen

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

NIJMEGEN | Tijdens de Vierdaagse in Nijmegen zet openbaar vervoerder Veolia Transport Limburg extra treinen in op het traject Nijmegen-Venray. Treinen rijden overdag vaker en/of rijden 's nachts langer door. 

In verband met de Vierdaagse in Nijmegen rijdt Veolia op de Maaslijn tussen Nijmegen en Venray een aangepaste dienstregeling. Van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli rijden de treinen 's nachts langer door. Van dinsdag 19 juli tot en met vrijdag 22 juli rijden de treinen overdag vaker.

Diverse trajectkaartjes
Voor de trajecten Venray-Nijmegen, Boxmeer-Nijmegen, Cuijk-Nijmegen en Mook Molenhoek-Nijmegen zijn losse actiekaartjes te koop. Voor de trajecten Boxmeer-Nijmegen en Cuijk-Nijmegen zijn er tevens voordelige 5-dagenkaarten te koop. De losse actiekaartjes zijn tot en met 22 juli met 20% korting korting als E-ticket te koop in de Veolia webshop. Verder zijn de losse actiekaartjes én de 5-dagenkaarten van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli verkrijgbaar bij de speciale Veolia-verkooppunten op de stations van Venray, Boxmeer, Cuijk en Mook Molenhoek.
Kijk voor meer informatie op www.veolia-transport.nl of plan de reis op www.9292ov.nl.

Meer berichten