<p>Aanhangers van FVD hebben aan de Lavendel in Cuijk een verkiezingsbord vernield en overplakt met eigen posters.</p>

Aanhangers van FVD hebben aan de Lavendel in Cuijk een verkiezingsbord vernield en overplakt met eigen posters.

(Foto: Eigen foto)
update

Verkiezingsbord in Cuijk vernield? FVD stelt van niet

  •   keer gelezen   Verkiezingen

CUIJK | Aanhangers van Forum voor Democratie (FVD) zouden vanmiddag in Cuijk een verkiezingsbord hebben vernield. De campagnebus reed over de Lavendel, waar de karavaan even stopte en volgens ooggetuigen aanhangers van FVD een verkiezingsbord van Liberaal LvC vernielden en overplakten met een poster van de eigen partij. Lijsttrekker Peter Verstegen van FVD laat weten dat dit niet klopt.

Volgens Verstegen, die navraag deed bij de vrijwilligers van zijn partij, was één zijde van een sandwichbord kaal en de andere kant beplakt met een poster van Liberaal LvC. ‘’Op de kale zijde is een FVD-poster geplakt.’’

Niet aanwezig
Verstegen, die vandaag met een vliegtuigje met daarachter een banier met de tekst ‘Geen Great Reset - FVD’ over het Land van Cuijk vloog, was niet aanwezig in de karavaan. “Onze borden worden overigens ook overal vernield. In Uden (waar tegelijkertijd met het Land van Cuijk gemeenteraadsverkiezingen zijn, red.) lekte via een groepsapp uit dat iemand van Groen Links FVD-borden ging vernielen. Die app is in ons bezit. Maar toch vind ik dat je dit nooit mag doen bij een ander. Ook al slopen ze al onze borden. Dan nog blijf je van andere borden af”, stelt Verstegen, die meerdere foto’s met de redactie heeft gedeeld waaruit blijkt dat FVD-borden zijn vernield of beschadigd. Het is onduidelijk wie hier achter zitten.

Meer berichten