Boerenmèrt.
Boerenmèrt.

Boerenmarkt op de Brink in Sint Anthonis: 'Uitje voor het hele gezin'

  •   keer gelezen   Landbouw / Visserij

SINT ANTHONIS | ZLTO afdeling Sint Anthonis houdt op zondag 30 juni de derde editie van de Boerenmarkt op de Brink in Sint Anthonis. Deze Boerenmarkt staat in het teken van 'Een goei leven op het platteland'.

De Boerenmarkt maakt ook deel uit van de activiteiten in het kader van 'Een Goei Leven Beleven Weekend' in het Land van Cuijk. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met diverse sectoren van de landbouw en aanverwante bedrijven en kunnen zien hoe het voedsel op een verantwoorde manier wordt geproduceerd. Uiteraard krijgt de bezoeker ook de gelegenheid om een aantal producten te proeven. Naast de kennismaking met de landbouw zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden en activiteiten.

En verder...
En er is een prijsvraag met kans op een luchtballonvaart. Voor de kinderen is er een springkussen, een kleur- en fotowedstrijd met mooie prijzen en kan er met dieren geknuffeld worden. De Boerenmarkt is op zondag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur op de Brink in Sint Anthonis en volgens de organisatie 'een evenement voor het hele gezin'. De toegang tot de Boerenmarkt is gratis.

Meer berichten