Afbeelding
Foto: Peter Kuijpers

5E: Montagnards boekt ruime overwinning, SVS pakt eerste punt

Voetbal 545 keer gelezen

Vijfde klasse E Zuid II

Montagnards heeft vandaag flink uitgehaald tegen Kronenberg. De ruime overwinning levert het team een derde plaats op. Merselo heeft door de overwinning op Sambeek zich voor een week verzekerd van de koppositie. Voor Sambeek was het een zure nederlaag waar een gelijk spel misschien terechter was geweest. 

Merselo - Sambeek 2-1

Na een gelijkspel en een ruime overwinning heeft Sambeek zondag voor het eerst deze competitie een nederlaag moeten incasseren. Merselo, dat inmiddels de eerste plaats bezet, scoorde een keer meer dan het team van Stef van Asten. De trainer van Sambeek was teleurgesteld na het verlies. 'Een wedstrijd vol passie en strijd, maar uiteindelijk onterecht verloren met 2-1. Een gelijkspel was naar mijn mening terecht geweest. De eerste helft was voor Merselo, de tweede voor ons.' Voor Sambeek wist Willem Vink te scoren. 

Montagnards - Kronenberg 7-2 

Montagnards heeft zondag ruim gewonnen. Het werd liefst 7-2 tegen Kronenberg. Door de overwinning staat Montagnards derde met zes punten na drie wedstrijden. Volgende week mag de ploeg het opnemen tegen het ongeslagen HRC'27 dat met vijf punten toevalligerwijs vijfde staat. 

SV United - HRC'27 1-1

Datzelfde HRC'27 heeft zondag niet weten te winnen van SV United. Na de vernietigende winst van vorige week toen het 8-1 werd tegen SVS, moest het team uit Afferden deze zondag genoegen nemen met een gelijkspel. 

SVS - VV Holthees-Smakt 1-1

SVS heeft zondag, na twee nederlagen, voor het eerst een puntje gepakt door gelijk te spelen tegen VV Holthees-Smakt. Het werd 1-1. Een belangrijk punt, wil Stevensbeek geen laatste worden. Het loopt namelijk uit op Sporting ST dat vandaag met 4-0 verloor van America en nu een doelsaldo heeft van -15.

1. Merselo 3-9
2. SV United 3-7
3. Montagnards 3-6
4. BVV'27 3-6
5. HRC'27 3-5
6. SVOC'01 3-5
7. Sambeek 3-4
8. America 3-4
9. VV Holthees-Smakt 3-4
10. SV Lottum 3-3 
11. RKDSO 3-3 
12. Kronenberg 3-1
13. SVS 3-1 
14. Sporting ST 3-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant