Jordie van der Laan scoorde voor JVC Cuijk. (foto: www.voetbal-shoot.nl)
Jordie van der Laan scoorde voor JVC Cuijk. (foto: www.voetbal-shoot.nl) (Foto: Voetbal-Shoot.nl)

JVC Cuijk zet ook Dongen opzij

  •   keer gelezen   Voetbal

DONGEN | JVC Cuijk heeft de wind in de zeilen. Zondagmiddag won de ploeg van trainer Ruud Kaiser de vooraf als moeilijk bestempelde uitwedstrijd in en tegen Dongen. Het werd 0-2.

De Cuijkenaren gaven onder lastige omstandigheden (wind en felle zon) weinig kansen weg. De grootste kans kreeg gastheer Dongen toen de bal op de stip ging. "De strafschop was zwaar bestraft", vond trainer Ruud Kaiser, "Maar keeper Yorrit Kanters stopte de inzet en voorkwam een achterstand." Op een psychologisch belangrijk moment sloeg JVC Cuijk toe. In de 44e minuut viel een omhaal van Sergi Simons voor de voeten van Jordie van der Laan, die direct uithaalde en JVC Cuijk op 0-1 schoot. Na rust domineerden de Cuijkenaren de strijd. Uit een aanval via Boy Visser en Rik Renirie stuitte Jordie van der Laan twee keer op de Dongense keeper. Met de rebound wist de in de basis gestarte Bjenze Graat wel raad: 0-2.
"We hadden vanaf toen de wedstrijd helemaal onder controle. Helaas verzuimden we de voorsprong te vergroten", zegt Kaiser, die bevestigt dat zijn ploeg aan een sterke reeks bezig is. "We wonnen voor de derde keer op rij en zijn nu vierde. In de tweede periode staan we tweede, echter Blauw Geel'38 dat er een doelpunt beter voor staat. Dat komt omdat we als team goed staan. We kunnen nog mooie dingen beleven."
Over zijn toekomst bij JVC Cuijk of elders kon de trainer weinig zeggen. "Er is nog steeds geen opening gevonden door de club. Voor mij wordt het lastig nog een nieuwe club te vinden omdat bijna alle posten al ingevuld zijn."

Meer berichten