JVC-keeper Yorrit Kanters hield zondag in Haaksbergen zijn doel weer schoon
JVC-keeper Yorrit Kanters hield zondag in Haaksbergen zijn doel weer schoon Foto: Anja van der Laan

JVC Cuijk passeert '50 puntengrens'

Voetbal 679 keer gelezen

HAAKSBERGEN/CUIJK  | De uitwedstrijd tegen HSC'21 eindigde voor JVC Cuijk zondagmiddag zoals het duel begon. Met de 0-0 kan trainer Ruud Kaiser leven.

Voor JVC Cuijk is de titelstrijd een gelopen koers, en omdat de Cuijkenaren al een periodetitel op zak hebben, spelen zij de competitie zonder stress uit. Dat betekent niet dat trainer Ruud Kaiser en zijn mannen de teugels laten vieren. Integendeel. "Maar we zijn wel al bezig met de nacompetitie hoor", zegt Ruud Kaiser, die tegen HSC'21 in Haaksbergen een Timo Peters in de verdediging posteerde en jongeling Lucas van den Heuvel liet debuteren ten faveure van Furkan Alakmak. Na 70 minuten werd de debutant gewisseld voor de licht geblesseerde Alakmak. Ook Maarten Bos maakte zondag zijn opwachting in de Cuijkse hoofdmacht.

Prima wedstrijd
In Haaksbergen speelde JVC Cuijk een prima wedstrijd zonder daarin te scoren. "We waren net niet goed genoeg. Maar daartegenover staat dat we achterin ook de nul gehouden hebben. Onze keeper Yorrit Kanters wil graag acht keer de nul houden. De uitslag van vanmiddag draagt daaraan bij", zegt Kaiser. Bovendien passeerde JVC Cuijk en magische grens. "We wilden vijftig punten halen. Vorig seizoen stonden we aan het einde (34 wedstrijden) op 40. Na vandaag, staan we met nog zes wedstrijden te gaan, op 50."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant