Teun van Grunsven. (Foto: Mark Pouwels)
Teun van Grunsven. (Foto: Mark Pouwels)

EVV en O.S.S.'20 krijgen kansen, maar scoren niet: 0-0

Voetbal 986 keer gelezen

Een wedstrijd die in 0-0 eindigt kan betekenen dat er geen tot weinig kansen waren. Dat was zaterdagavond niet het geval in Echt bij het duel tussen EVV en O.S.S.'20. Beide ploegen kregen kansen op de overwinning, maar gescoord werd er niet.

O.S.S.'20-trainer Bertran Kreekels begon in Limburg met vrijwel dezelfde opstelling als vorige week tegen Quick'20. Bob van Lith keerde echter terug in de basis, waardoor Tom Pijnenburg naar de bank verkaste. In de tweede helft werd hij in het veld gebracht als invaller voor Stan van Dolleweerd. Bertran Kreekels zag een wedstrijd met een heel hoog tempo. "Beide ploegen speelden voor de winst. Het was een goed niveau en in plaats van 0-0 had het ook 3-3 kunnen worden. In de eerste helft had EVV een licht voordeel, de tweede helft was voor ons. Ik zit met een punt met een dubbel gevoel."

Opstelling O.S.S.'20: Ralph Vos, Ferdy van den Berg, Teun van Grunsven, Joep Engel, Bram Eltink, Bob Zonnenberg, Rene Geerts, Stan van Dolleweerd (46. Tom Pijnenburg), Tony de Groot (46. Jos Peltzer), Rob van Sonsbeek (Carlo Nelissen) en Bob van Lith.

Ralph Vos. (Foto: Mark Pouwels)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant