JVC-doelman Yorrit Kanters hoopt tegen GOES op zijn eerste 'nul' van het seizoen.
JVC-doelman Yorrit Kanters hoopt tegen GOES op zijn eerste 'nul' van het seizoen. Foto: Anja van der Laan

'Genoeg perspectief voor goed resultaat tegen GOES'

Voetbal 272 keer gelezen

CUIJK | Door twee opeenvolgende nederlagen dreigt JVC Cuijk achterop te geraken bij de andere ploegen in de derde divisie. Met GOES en TEC treft de formatie van trainer Ferdi Akankan de komende twee weken twee clubs die deze jaargang om de prijzen mee willen doen. "Dat zijn sterke tegenstanders, maar op basis van wat wij de afgelopen weken bij vlagen hebben laten zien, is er genoeg perspectief om ook tegen die ploegen een resultaat te behalen", blikt Akankan vooruit.

"Het voetbal is in fasen erg goed, maar het moet nog wel wat constanter", vervolgt de Nijmegenaar. "We hebben nu drie tegenstanders gehad en drie punten. Dat is te weinig, omdat we zowel tegen ADO'20 als tegen Hercules een punt hadden kunnen pakken. Met GOES en TEC krijgen we nu twee sterke tegenstanders. We zullen punten moeten pakken, omdat je anders wel heel erg onderin komt te hangen. Het spel geeft voldoende vertrouwen dat we in de komende duels ook een positief resultaat kunnen behalen."
GOES is een onbekende tegenstander voor JVC. De Zeeuwse club is twee seizoenen op rij gepromoveerd en zit nog in de zogeheten 'flow'. Westlandia, Dongen en OFC werden tot nu toe geklopt. Zodoende is 'Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk' koploper in de derde divisie B. Erwin Franse, die in de jeugd speelde van Feyenoord, is topscorer met vijf doelpunten. JVC staat op een twaalfde plaats.

Programma derde divisie B:
FC Volendam 2-ADO'20 (15-9)
HBS-Quick'20 (15-9)
Westlandia-OJC Rosmalen
JVC Cuijk-Goes
OFC-Blauw Geel'38
Dongen-Quick
UNA-TEC
OSS'20-Hercules
HSC'21-EVV
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant