JVC Cuijk is zich aan het versterken voor volgend seizoen. (archieffoto: Gerno de Haas)
JVC Cuijk is zich aan het versterken voor volgend seizoen. (archieffoto: Gerno de Haas)

JVC Cuijk hengelt twee ex-profs binnen, Rik Renirie vertrekt

Voetbal 971 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk heeft de eerste twee versterkingen binnen voor volgend seizoen. Het gaat om de aanvallers Aleksandar Jankovic van De Treffers en Cali Daniel, die de overstap maakt van NEC Nijmegen. Zoals Kliksport afgelopen zondag al meldde, vertrekt Rik Renirie bij JVC Cuijk en gaat hij spelen voor Vianen Vooruit.

Jankovic is een 23-jarige vleugelspeler die momenteel actief is voor De Treffers. Bij de tweede divisionist speelde hij tot op heden zeventien wedstrijden, waarin hij vijfmaal tot scoren kwam. Eerder stond de Rotterdammer onder contract bij ADO, FC Groningen, De Graafschap en de Servische profclub Sloboda Uzice. Het CV van Cali Daniel is minder lang. De 21-jarige spits speelt bij Jong NEC en doorliep de jeugdopleiding bij Vitesse Arnhem.

Renirie vertrekt
Rik Renirie is bezig aan zijn laatste maanden bij JVC Cuijk. De 29-jarige aanvaller gaat na de zomer spelen voor tweedeklasser Vianen Vooruit, waar al meerdere vrienden van hem uitkomen voor het vaandelteam. Renirie kwam in 2014 over van Juliana'31. De Cuijkenaar begon toen aan zijn tweede periode op De Groenendijkse Kampen.
JVC Cuijk speelt zaterdagavond (om 18.00 uur) thuis tegen koploper Jong FC Volendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant