EVVC ziet Volkel in de finale komende zondag

EVVC één wedstrijd verwijderd van klassenbehoud

Voetbal 2.774 keer gelezen

LIESSEL – EVVC heeft zich in en tegen Liessel een finale plaats verworven. Dat ging via een 0-1 overwinning die al voor rust werd gerealiseerd. Zondag is de tegenstander Volkel dat in eigen huis  na verlenging won van Sportclub Irene.

EVVC ging in Liessel fel van start en creëerde zich kansen. Toch viel het doelpunt pas vlak voor rust. De Liesselse centrale verdediger dacht aan de opbouw gaan te beginnen, maar werd geblokt door onze aanvaller Edgar Glaudemans. De keeper stond nog uit positie en kon niet voorkomen dat de bal in het doel terecht kwam en dus 0-1. Na rust veelal de lange bal van Liessel waar het centrale duo Bart Haerkens en Jens van Schaijk weinig moeite mee hadden. De beste kans was er nog voor Falko van der Rijt die een-op-een kwam met de keeper van Liessel, maar een doelpunt werd het niet. Trainer Stephan Hesemans: "Nu even tot elkaar komen waar we gaan spelen. Schijndel, Uden en Schaijk zin opties omdat wij graag op gras spelen. Bij Volkel zal dat anders zijn. We moeten er uit komen anders beslist de KNVB. Zal morgen of woensdag wel bekend worden."