SSS'18 won bij Wilhemina'08.
SSS'18 won bij Wilhemina'08. Foto: Jeff Meijs

SSS'18 boekt eerste zege in Weert: 'Effectief omgegaan met onze kansen'

Voetbal 709 keer gelezen

WEERT | SSS'18 heeft na acht speelronden eindelijk haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. De formatie van trainer Ruud Vermeer overklaste Wilhelmina'08 met 4-1 en deed door die opmerkelijke winst de laatste plaats over aan SV Venray. "We zijn een stuk effectiever omgegaan met onze kansen dan zij", verklaart SSS'18-coach Ruud Vermeer.

Niet dat er wat af te dingen was op de overwinning van de Overloners, die via Ser van Es al vroeg de leiding namen. Beide ploegen waren vervolgens aan elkaar gewaagd, maar het was Koen Voesten die zorgde voor de bevrijdende 0-2. "Toen hadden we wel in de gaten dat we punten zouden gaan pakken", kijkt Vermeer terug. Voesten bracht na een uur spelen de marge op drie voordat Wilhelmina in de slotfase wat terugdeed. Bas Joosten maakte vijf minuten voor het einde het kwartet vol namens SSS. "Hier gaan we twee weken van genieten", zegt Vermeer. "Ook toen het telkens tegen zat en we ook een paar keer tegen een forse nederlaag zijn aangelopen, zijn we keihard blijven werken en hebben we het vertrouwen gehouden."
Door de winst heeft SSS'18 de aansluiting hervonden met de concurrentie in de strijd tegen degradatie. SSS'18 heeft nu vier punten, nummer twaalf RKSV Heeze heeft er één meer, Limburgia (elfde) heeft er acht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant