Jacky Chi van JVC Cuijk viel geblesseerd uit.
Jacky Chi van JVC Cuijk viel geblesseerd uit. Foto: Gerno de Haas

JVC Cuijk viert winst eerste periodetitel... Champagne moet (nog) terug in koeler

Voetbal 390 keer gelezen

CUIJK | Ze dachten bij JVC Cuijk de periodetitel al in de knip te hebben, maar ondanks een klein feestje op het veld en in de kleedkamer bij Quick 1888 na het gelijkspel (1-1) zaterdag tegen de Nijmeegse ploeg, moet de champagne weer even terug in de koeler. Woezik kan in theorie nog langszij komen.

De Cuijkenaren leden tegen Quick 1888, na tien speelronden, hun eerste puntverlies: 1-1. Jeroen Dirks scoorde na een dik uur spelen de gelijkmaker. JVC Cuijk-trainer Dennis Straatman: "Quick was niet perse zo goed, maar er zat wel enorm veel energie in die ploeg. We misten ook net wat te veel spelers om de wedstrijd naar onze hand te zetten. Ik ben tevreden met hoe het we de tweede helft als team hebben opgepakt en nog een punt hebben meegenomen."

Niet genoeg...
Dat punt leek genoeg voor de winst van de periodetitel en het feestje werd ook kort gevierd. Woezik kan in (de voor hen nog) drie resterende wedstrijden in theorie nog op gelijke hoogte komen met de Cuijkse lijstaanvoerder van de vierde klasse A. Tegenvaller voor JVC, dat komende dinsdag (20.15 uur) thuis speelt tegen eersteklasser DTS'33 Ede in de derde ronde van de KNVB-districtsbeker, is het uitvallen van Jacky Chi. "Het schoot in de hamstring, maar hij denkt dat het meevalt", aldus Straatman. JVC Cuijk heeft in de reguliere rangschikking een voorsprong van vier punten op Juliana'31, dat één wedstrijd meer heeft gespeeld. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant