Gerwin van den Boom weer terug in het team van EVVC
Gerwin van den Boom weer terug in het team van EVVC Foto: archief Peter Kuijpers

2H: Olympia'19 – Vianen Vooruit topper uit 2H; EVVC met Van den Boom opgewassen tegen Berghem Sport?

Voetbal 1.802 keer gelezen

De topper Olympia'18 – Vianen Vooruit is de return van 27 oktober 2019.  Dat geldt niet voor het totale programma uit 2H. De competitieleider zal er ongetwijfeld zijn redenen voor gehad hebben. Real Lunet – Volkel en Helvoirt – Volharding zijn ontmoetingen uit het rechterrijtje. Heeswijk, dat twee winsten achtereen bijschreef, reist zondag af naar Empel waar het speelt tegen Emplina. Twee teams op de grens van het linker- en rechterrijtje.  

Door: Peter Kuijpers

DAW Schaijk mag proberen de fraaie en toch wel indrukwekkende winst afgelopen zondag in Volkel thuis tegen SVSSS gestalte te geven. De ploeg uit Udenhout begon overigens ook met een 3-1 zege op Emplina. Stefan Dekkers schoot ze weer makkelijk alle drie binnen voor de Udenhouter. Broer Ramon is inmiddels weer hersteld dus voor deze broertjes alle aandacht zondag. EVVC koestert de terugkeer van Gerwin van den Boom na een lange blessureperiode. En dat scheelt een bekende slok op een nog bekendere borrel. Zondag komt Berghem Sport dat met acht punten meer op een tweede plek staat. Winst voor EVVC is belangrijk anders loopt Berghem Sport wel heel er ver weg.

Weekend
Venhorst ontvang zondag op de eigen Voskuilen Prinses Irene. Het gesternte is de laatste jaren wat afgelastingen betreft niet gunstig gestemd voor Venhorst met trainer Joost Janssen. Ook zondag ging er op een van de twee afgelastingen in deze regio de wedstrijd Vianen Vooruit – Venhorst niet door. Jammer maar het vermink de competitie een beetje waar Venhorst twee wedstrijden achterloopt. Afgelopen seizoen was dat ook al zo toen Venhorst met de winterstop ook twee wedstrijden achter liep. Een mooi weekend ligt voor ons en u  kunt erbij zijn.

Programma voor zondag:
DAW Schaijk - SVSSS
EVVC - Berghem Sport
Venhorst - Prinses Irene
Olympia'18 - Vianen Vooruit
Helvoirt - Volharding
Real Lunet - Volkel
Emplina - Heeswijk

Stand:
1. Olympia'18 13-30
2. Berghem Sport 13-28
3. EVVC 13-20
4. SVSSS 13-20
5. Vianen Vooruit 12-19
6. Prinses Irene 13-18
7. Emplina 13-17
8. Heeswijk 12-16
9. DAW Schaijk 13-16
10 .Helvoirt 13-15
11. Venhorst 11-14
12. Volkel 13-13
13. Volharding 13-12
14. Real Lunet 13-12

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant