Hapse Boys won eerder dit seizoen wel van Rood Wit.
Hapse Boys won eerder dit seizoen wel van Rood Wit. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

Hapse Boys mist trainingsuren en verliest: 'Stof tot nadenken voor de gemeente Cuijk'

Voetbal 1.156 keer gelezen

GROESBEEK | Hapse Boys is er niet in geslaagd om te stunten bij hoogvlieger Rood Wit. In Groesbeek ging de formatie van trainer Michel Kuijpers met 2-0 onderuit. De trainer haalde ook uit naar de gemeente Cuijk, want het gebrek aan fatsoenlijke velden om op te trainen, is volgens Kuijpers een belangrijke factor. "Onze velden kunnen echt niet meer."

"We missen trainingsuren. Al vier bijna vijf weken niet meer op het veld kunnen trainen. Stof tot nadenken voor de gemeente Cuijk, want onze velden kunnen echt niet meer! Je hebt kunstgras nodig in de derde klasse, waar je concurrenten wel gewoon door kunnen trainen. Erg frustrerend, maar wel de realiteit", aldus Kuijpers. En over de nederlaag bij Rood Wit: "Gezien de kansen hadden we zeker een gelijkspel verdiend", vond Kuijpers. "Door twee persoonlijke fouten komen we 2-0 achter, maar we missen zelf weer vier 100% kansen."
Hapse Boys staat na het verlies op een elfde plaats in de derde klasse D (Oost). De achterstand op het als tiende geklasseerde Germania is twee punten. De Hapsenaren hebben echter twee duels minder gespeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant