Het kunstgrasveld van JVC Cuijk is gedateerd en twee jaar geleden afgekeurd door de KNVB.
Het kunstgrasveld van JVC Cuijk is gedateerd en twee jaar geleden afgekeurd door de KNVB. Foto: Voetbal-shoot.nl/Chanel Willems

Teleurstelling bij JVC Cuijk: Gemeente gaat afgekeurd kunstgras niet vervangen

Voetbal 2.243 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk is teleurgesteld in de gemeente Cuijk. Die heeft besloten het kunstgrasveld van de Cuijkse vereniging, dat twee jaar geleden werd afgekeurd door de KNVB, niet te vervangen.

JVC was ervan uitgegaan dat de gemeente het twaalf jaar oude kunstgrasveld, dat in 2018 met enkele noodgrepen net aan voldoende werd opgeknapt om de goedkeuring van de KNVB te kunnen dragen, deze zomer zou gaan vervangen. "De gemeente heeft na een keuring van de toplaag van ons kunstgrasveld besloten de toplaag nog niet te vervangen. Wij hebben in een schrijven aan de gemeente onze teleurstelling over het uitstel uitgesproken en de gemeente gevraagd de vernieuwing van de toplaag nogmaals in overweging te nemen", aldus het bestuur van de vierdeklasser, die bij de KNVB een verzoek heeft ingediend om JVC -als koploper- een vrijgekomen plek in de Zaterdag Derde Klasse in te laten nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant