Afbeelding
Foto: Peter Kuijpers

Wibe van Rooij maakt mooie stap naar Nuenen, jeugdspelers naar selectie Prinses Irene

Voetbal 2.376 keer gelezen

NISTELRODE | Met Wibe van Rooij is de meest opvallende transfer bij Prinses Irene genoemd. De aanvaller is vertrokken naar hoofdklasser RKSV Nuenen.

Andere spelers die vertrekken zijn Rody van Schijndel, Stef Heerkens en Rens van der Heijden. Het drietal stopt ermee. Bart van Dongen en Pim van den Hogen gaan in een lager team voetballen.De enige nieuweling van buiten is Jeroen IJff. Hij komt over van NSVV FC Kunde. Vanuit de eigen jeugd gaan zes spelers naar de selectie: Sjoerd van den Broek, Donato Notenboom, Jelle van der Pas, Teun van Roosmalen, Joshua Verkuijlen en Mathijs Willems.

Volledige selectie
De 33-koppige selectie bestaat uit Martijn van den Akker, Tom Berendsen, Sjoerd van den Berg, Geert van Berlo, Niek Bongers, Tim van den Brand, Stijn van der Doelen, Thijs van Doorn, Thijn van Doren, Gijs van Erp, Tim van der Heijden, Douwe Herckenrath, Tijme Jacobs, Thomas Ketelaars, Guus van der Lee, Jaap Lindhout, Rick van der Meer, Daan Mulder, Koen Pittens, Roel Pluk, Mathijs Pluk, Jerin van de Rakt, Bas van de Rakt, Aron van der Rijt, Julian van Roosmalen, Robbert Rovers, Teun Schouten, Wout Soetekouw, Daan Toonen, Thijs van Vilsteren, Stijn van Zeeland en Giel van Zeeland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant