Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Lars Uppelschoten.
Lars Uppelschoten.

Kennismaken met... Lars Uppelschoten (HBV)

  •   1395 keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Lars Uppelschoten, speler van HBV.

Naam: Lars Uppelschoten
Leeftijd: 20
Woonplaats: Beers, ik woon voor mijn studie ook op kamers in Nijmegen.
Beroep/school: HBO Facility Management op de HAN in Nijmegen.
Club: HBV Beers
Positie: Ik kan overal aan de linkerzijde uit de voeten. Afgelopen seizoen heb ik vooral als linksback gespeeld.
Sterke punten: Snelheid, kracht en passing.
Mindere punten: Onrustig en uithoudingsvermogen.
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Moos Hendrix, genot om met hem op het veld te staan, op zo’n jonge leeftijd al heel wat ervaring in de top van het voetbal (jeugdopleiding VVV Venlo & JVC Cuijk zondag).
Beste speler van de wereld: Cristiano Ronaldo.
Slechtste verliezer die je kent: Dat ben ik toch wel zelf.
Beste trainer van de regio: Ik vind het erg knap om te zien wat Niels Voet en Wil Beijer hebben bereikt de afgelopen jaren met Vianen Vooruit en Olympia’18.
Mooiste sportpark van de regio: Ons eigen sportpark is natuurlijk de mooiste van allemaal. Ik ben overigens ook wel benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien bij het nieuwe sportpark van fusieclub EGS’20.
Gezelligste kantine: HBV Beers, vooral met de themafeesten, dan kan het wel eens flink uit de hand lopen (op een positieve manier natuurlijk). Ik ben ook eens in de kantine van Erp geweest, daar kunnen ze ook wel een mooi feestje bouwen.
Welke muziek in de kleedkamer: Ik ben wel een grote fan van Nederlandstalige muziek, maar ik vind het ook wel lekker om techno/hardstyle te luisteren om jezelf een beetje op te peppen voor de wedstrijd.
Mooiste shirt regionaal: Ons geel-wit vind ik natuurlijk de mooiste. Ik vind de combinatie van blauw/wit ook altijd wel mooi!
Voorbeeld in de voetballerij: Ik vind Marcelo een geweldige verdediger om naar te kijken. Daarnaast vind ik de traptechniek van Alexander-Arnold ook heel erg goed.
Hoogtepunt als voetballer: Handhaving in de 4e klasse afdwingen, na een zenuwslopende wedstrijd in Uden tegen FC de Rakt.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Ik heb wel eens meegemaakt dat mijn directe tegenstander het drukker had om tegen mij te praten dan te voetballen, ik kan me niet meer herinneren tegen welke club dit was. Hij nodigde me uit om samen met hem en wat vrienden naar een festival te gaan en dergelijke. Ik weet niet of hij het nou oprecht meende of dat hij me op een positieve manier uit de wedstrijd wilde halen. Ik heb er tot de dag van vandaag nog weinig van gehoord.
Dromen in het voetbal: Doordat we aankomend jaar weer verschillende grote versterkingen erbij krijgen, hoop ik natuurlijk dat we kampioen worden en snel terugkeren in de vierde klasse. Daarnaast lijkt het me nog wel een droom om ooit naar de derde klasse te promoveren!

Meer berichten