Teun van der Putten namens Venhorst.
Teun van der Putten namens Venhorst.

Kennismaken met... Teun van der Putten (Venhorst)

Voetbal 1.919 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Teun van der Putten, middenvelder van Venhorst.

Naam: Teun van der Putten
Leeftijd: 29
Woonplaats: Venhorst
Beroep/school: Werkvoorbereider bij Peter Peters BV
Club: RKSV Venhorst
Positie: Middenvelder
Sterke punten: Inzicht, coaching en passing/traptechniek.
Mindere punten: Koppen
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Hier moet ik een duo van maken, namelijk ons centrale verdedigingsduo Luuk van den Boogaard en Thijn Vossenberg. Het is lekker voetballen met zo’n degelijk verdedigend blok achter je! En als spits zijnde heb je een ontzettende klotemiddag als je tegen deze twee moet spelen.
Beste speler van de wereld: Messi
Slechtste verliezer die je kent: Tom & Luuk van den Boogaard en Joost Janssen (en ikzelf), dat wordt op de trainingen en tijdens de wedstrijden weleens duidelijk en dan wordt er nog wel eens even de waarheid gezegd. (dat is als we van het veld stappen gelukkig ook weer vergeten en vergeven.)
Beste trainer van de regio: Lastige keuze, Marc van de Ven heeft denk ik de basis gelegd voor het succes van Venhorst van de laatste jaren. Met Willem van der Burgt zijn we kampioen geworden in de derdeklasse en onze huidige trainer Joost Janssen laat het team wat meer aanvallend voetbal spelen, waardoor spelers zich op dit moment voetballend nog steeds verbeteren.
Mooiste sportpark van de regio: RKSV Margriet (maar wel jammer van het kunstgras!)
Gezelligste kantine: RKSV Venhorst, RKVV Erp en vv Boekel Sport (het is alweer even geleden, maar na de derby’s hebben we daar ook altijd mooie feestjes gehad).
Welke muziek in de kleedkamer: De pupil van de week bepaalt bij de thuiswedstrijden de eerste nummers. Voor de rest zitten we met DJ MadMax en Niels 'Onderhond' de Louw met twee DJ’s in de selectie aardig gebakken.
Mooiste shirt regionaal: Ik vind het (oude) shirt wat we in de A1 van Venhorst hadden het mooiste tenue.
Voorbeeld in de voetballerij: Ik keek altijd graag naar Steven Gerrard en het middenveld met Xavi & Iniesta, op dit moment denk ik Kevin de Bruyne en Frenkie de Jong.
Hoogtepunt(en) als voetballer: Dat zijn er een aantal: Onze promotie na 7 nacompetitiewedstrijden naar de 3e klasse in 2012, het kampioenschap in de 3e klasse in 2015, maar ook de promotie na de knotsgekke nacompetitiewedstrijd tegen Stormvogels ’28, waar we in de 90e minuut nog op een 1-2 achterstand stonden en vervolgens in de 91e en de 93e minuut nog 2x scoorde waardoor we er nog een verlenging uitsleepte. Toen we uiteindelijk na strafschoppen wonnen en terugkeerde naar de 2e klasse was het feest compleet.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Dat zijn er een aantal, Ruud van der Rijt die zijn 'bakkerskunsten' toepaste op zijn directe tegenstander. Rens 'ik raakte hem niet' van Oort die een penalty veroorzaakte zonder zijn tegenstander te raken, aldus hemzelf, maar nadat er op YouTube een samenvatting van de wedstrijd online kwam besloot hij daar toch maar op terug te komen.
Dromen in het voetbal: Allereerst zo lang mogelijk fit blijven en verder lijkt het me mooi als we met dit team nog een keer kunnen stunten in de 2e klasse, een periode pakken en wellicht nog een keer spelen voor promotie zou mooi zijn. Een keer heel ver in de beker komen lijkt me ook wel wat. Verder lijkt het me ook mooi om in de toekomst samen met Tom en Luuk van den Boogaard en onze assistent-trainer Hans Versteden op een lager niveau bij de rest van onze vrienden te gaan spelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant