Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
VOW - RKKSV 4-1. (Foto: Arno Korsten)
VOW - RKKSV 4-1. (Foto: Arno Korsten)

4F: 'Bijzonder dat de KNVB alles weer heeft omgegooid'

  •   1962 keer gelezen   Voetbal

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe vierde klasse F? We vroegen het de trainers van de clubs uit ons verspreidingsgebied.

Avesteyn was vorig seizoen een belangrijke titelkandidaat. Dit seizoen de nodige nieuwe tegenstanders en is het afwachten hoe sterk de concurrentie is. Trainer Hugo van de Sande: "Het is altijd leuk om weer tegen teams te spelen waar je nog nooit tegen gespeeld hebt. Dit geeft weer een nieuw soort energie aan mij en het elftal. Aan de andere kant hadden we ook graag tegen Vorstenbossche Boys, Boxtel en Essche Boys gespeeld. Deze wedstrijden trokken veel publiek en ook voor de kantine was dit erg leuk. Daarnaast hadden we met Nulandia een hele mooie strijd. Als ik het nu moet zeggen vond ik de competitie-indeling vorig seizoen leuker (meer dorpen). Nu is het afwachten wat de competitie (in het Eindhovense) gaat brengen."

VOW
Trainer Jordy van Boxtel: "Zeer bijzonder dat de KNVB alles weer heeft omgegooid. Wij hadden graag weer in ongeveer dezelfde klasse gespeeld als vorig seizoen. Wel leuk dat ELI en Mariahout erbij zitten natuurlijk, dat zijn echte derby's. Ik ken meerdere ploegen echt niet. We willen graag bovenin meedraaien, maar ik ken de kracht van de andere teams niet."

Boskant
Trainer Sander Janssen: "We treffen maar drie clubs die we afgelopen seizoen ook tegen hadden. Heel veel onbekende clubs voor mij persoonlijk. Boskant heeft al vaker in Zuid 1 richting Eindhoven gespeeld. Al met al is het een grote onbekende competitie. We gaan er een mooi en sportief seizoen van maken."

WEC
Trainer Stephan Hesemans: "VOW, Boskant en Avesteyn zijn mooie wedstrijden. Verder een behoorlijk aantal nieuwe clubs, vooral Eindhoven georiënteerd. Meestal voetballende teams in die regio, dus wat dat betreft vooral fijn. Aan de andere kant missen we een aantal andere leuke wedstrijden. Qua afstand maakt het niet veel uit. Allerbelangrijkste vind ik overigens niet de indeling maar dat we weer aan de gang kunnen en mogen!"

Vierde klasse F:
Acht
Avesteyn
Boskant
DOSL
DVS
ELI
EMK
Mariahout
Pusphaira
RKGSV
Tivoli
VOW
WEC
Woenselse Boys

Meer berichten