Yannick Opheij (Boskant)
Yannick Opheij (Boskant)

Kennismaken met... Yannick Opheij (Boskant)

Voetbal 1.502 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Yannick Opheij, verdediger van Boskant.

Naam: Yannick Opheij
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Sint-Oedenrode
Beroep/school: Studeer ALO aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven
Club: v.v. Boskant
Positie: Rechtsback
Sterke punten: 1 tegen 1 verdedigen, tackle, drang naar voren.
Mindere punten: Kritiek op de scheidsrechter.
Favoriete club: PSV
Beste speler op de regionale velden: Rens van de Wijdeven als hij er zin in heeft en niet op de zaterdag is gaan zuipen.
Beste speler van de wereld: Lionel Messi
Slechtste verliezer die je kent: Onze keeper Vincent Staals. Maar ook kan ikzelf zeer slecht tegen mijn verlies.
Beste trainer van de regio: Van verschillende trainers veel geleerd. Als ik er een moet noemen is het mijn huidige trainer Sander Janssen doordat ik het verdedigen door hem leuk ben gaan vinden en rechtsback ben geworden.
Mooiste sportpark van de regio: Ons eigen sportpark De Scheken. Doordat ons pap ook altijd bij Boskant gevoetbald heeft kom ik hier al mijn hele leven (zelfs tijdens mijn periode bij Rhode was ik iedere zondag bij Boskant te vinden).
Gezelligste kantine: Bij Essche Boys is het vaak erg gezellig.
Welke muziek in de kleedkamer: Voor de wedstrijd wat serieuzere muziek om jezelf voor te bereiden op de wedstrijd. Na een overwinning voornamelijk Nederlandstalige feestmuziek.
Mooiste shirt regionaal: Ons eigen blauwe shirt.
Voorbeeld in de voetballerij: Niet echt een voorbeeld. Als rechtsback zijnde veel bewondering voor Trent-Alexander Arnold van Liverpool.
Hoogtepunt als voetballer: De twee kampioenschappen met Boskant 2.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Teun Voets die na het kampioenschap met Boskant 2 zijn baard blauw liet verven.
Dromen in het voetbal: Kampioen worden met Boskant 1. Maar ook promoveren naar de derde klasse zou een mooie droom zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant