Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Competitieprogramma's bekend bij hogere klasse.
Competitieprogramma's bekend bij hogere klasse. (Foto: )

KNVB geeft wedstrijdprogramma’s Tweede- en Derde Divisie plus Hoofdklasse vrij

  •   keer gelezen   Voetbal

ZEIST – Vrijdag rond het middaguur verschenen de verschillende programma’s van de hogere klasse op de website van de KNVB. Wanneer de lagere klasse (vanaf de Hoofdklasse) bekend worden is niet bekend. De geplande datum en geruchten geven meestal weinig zekerheid. 

O.S.S.’20, Gemert en Blauw Geel starten allen met een uitduel op de ouverture van de competitie op zondag 6 september. De Ossenaren gaan naar Hoogland, waar Gemert naar Utrecht afreist en Hercules treft. Blauw Geel’38/Jumbo gaat naar Noord-Holland en speelt tegen het naar verluidt behoorlijk versterkte ADO’20. Datzelfde geldt voor Gemert waar Hercules volgens lokale kranten eveneens stevig aan de weg getimmerd heeft. Voor uw agenda of Japanner:

29-11 Gemert – Blauw Geel’38
06-12 O.S.S.’20 - Gemert
17-01 O.S.S.’20 – Blauw Geel’38
25-04 Blauw Geel’38 – O.S.S.’20
02-05 Blauw Geel’38 – Gemert
09-05 Gemert – O.S.S.’20

UDI’19 start eveneens op zondag 6 september speelt thuis tegen oude bekende AWC uit Wijchen. Weinig echte derby’s al blijven de wedstrijden met OJC Rosmalen altijd speciaal. Op zondag 11 oktober zien de twee teams elkaar in Rosmalen. Op de laatste competitiedag komen de Rosmalenaren naar Parkzicht in Uden.

Meer berichten