SSS'18 werd over de knie gelegd door Geldrop.
SSS'18 werd over de knie gelegd door Geldrop. Foto: Bas Delhij

Eerste kwartier doet SSS’18 de das om

Voetbal 675 keer gelezen

OVERLOON | SSS’18 heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren. De eersteklasser kreeg een pak slaag van Geldrop, dat in Overloon met 2-6 won. Het ongelijke treffen was al na 17 minuten beslist. Geldrop leidde toen al met 0-3. “We kwamen niet sterk uit de startblokken”, concludeerde trainer Michel Kuijpers.

Vorige week kreeg SSS’18 nog de complimenten voor het vertoonde spel bij ZSV (2-0 verlies), maar tegen Geldrop kon de formatie van Kuijpers nimmer aanspraken op een resultaat. Romano ter Linden en Richard van Malten scoorden binnen acht minuut voor de gasten en na een dik kwartier tekende Gideon Pieschel al voor de 0-3. Kort voor die treffer had SSS via Bas Joosten nog een kans op 1-2 gehad, maar hij faalde 1-op-1 met de Geldropse goalie.

Rik Groot trefzeker
Na de openingsfase was het pleit al beslecht en mocht Geldrop freewheelen naar een ruimere marge, met een 0-6 tussenstand na een uur tot gevolg. Op aangeven van Willem Verstraaten scoorde Rik Groot de 1-6. Vlak voor tijd gaf de van DSV overgekomen speler de score nog een wat draaglijker aanzien: 2-6. Kuijpers: “We hebben verloren van een ontzettend sterke ploeg. Geldrop heeft voetballend heel veel kwaliteit. We hebben gewoon de meerdere moeten erkennen. Mijns inziens is Geldrop een top 4-ploeg! Volgende week (tegen Heeze) een nieuwe kans.”

SSS'18 verloor dik van Geldrop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant