OJC Rosmalen speelt zondag tegen UDI'19.
OJC Rosmalen speelt zondag tegen UDI'19. Foto: Aileen van Tilburg

OJC-uit opnieuw mooie scherprechter voor UDI’19

Voetbal 285 keer gelezen

ROSMALEN | UDI’19 gaat zondag op bezoek bij OJC Rosmalen met een 100% uitrecord. Beide uitwedstrijden werden tot op heden gewonnen door het Udense keurkorps, dat in OJC een ploeg treft die ook nog niet opgewassen lijkt tegen de hoge verwachtingen.

Vier duels leverden OJC tot op heden vijf punten op, eentje minder dan UDI’19. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif zal met het nodige vertrouwen de korte reis naar Rosmalen maken na de overwinning op Minor (2-3). Niet zozeer de uitslag maar met name de wijze waarop zijn spelers het nieuwe concept invulden, stemden de Edenaar tevreden. “We kregen de wedstrijden ervoor te vaak op naïeve wijze de doelpunten tegen. Daarom koos ik er tegen Minor voor om meer zekerheden in te bouwen. Dat betekent dus ook wat defensiever spelen en compacter staan. Dat pakte tegen Minor goed uit. Het wordt nu belangrijk om de volgende stap te maken en de kansen eerder af te maken en minder gemakkelijk de goals tegen krijgen”, aldus De Kruif.

Live op de radio
Vorig seizoen stond UDI’19-OJC een keer op het programma. Op 19 januari 2020 wonnen de gasten in Uden met 1-3. De wedstrijd van komende zondag is niet toegankelijk voor publiek, maar wordt live uitgezonden op de radio, op Mfm Brabant (106.0 FM).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant