JVC Cuijk-trainer Dennis Straatman: 'Balen van de gelijkmaker'
JVC Cuijk-trainer Dennis Straatman: 'Balen van de gelijkmaker' Foto: Gerno de Haas

JVC Cuijk baalt dubbel na late gelijkmaker

Voetbal 876 keer gelezen

OEKEN | JVC Cuijk is tegen het eerste puntenverlies van dit seizoen aangelopen. De Cuijkenaren speelden door twee late doelpunten bij en tegen Oeken met 1-1 gelijk, maar blijven koploper.

Het was dubbel balen voor JVC na afloop van het treffen tegen subtopper Oeken. Niet alleen kwam de thuisploeg pas in de voorlaatste minuut langszij, ook had de treffer van Marco Heersema volgens de gasten afgekeurd moeten worden na een overtreding op JVC-doelman Frank Beljaars. Scheidsrechter Reinier van Leeuwen wees echter gedecideerd naar het midden. “Het was een duidelijke overtreding in de 5-meter op onze keeper. Helaas floot de scheids niet en spelen we 1-1 gelijk”, keek Dennis Straatman (JVC) terug.

‘Kan gebeuren’
In een verder matig duel leek JVC na 87 minuten genoeg te hebben gedaan voor de winst, al was het een speler van Oeken die in eigen doel schoot (0-1). “Het was een goed gedisciplineerde tegenstander, al waren wij wel echt de betere voetballende ploeg. Balen van de gelijkmaker, maar dat kan een keer gebeuren”, aldus Straatman.
Ondanks het gelijkspel blijft JVC Cuijk koploper (met 10 uit 4), maar ESA en FC Zutphen volgen nu op één punt en een wedstrijd minder