Een strijdbaar SSS'18 ging ten onder tegen Wittenhorst.
Een strijdbaar SSS'18 ging ten onder tegen Wittenhorst. Foto: Voetbal-shoot.nl/Jeff Meijs

Moedig SSS’18 buigt voor effectiever Wittenhorst

Voetbal 972 keer gelezen

OVERLOON | SSS’18 is nog altijd zonder punten. De Overloonse eersteklasser deed weinig onder voor medekoploper Wittenhorst, maar stond na afloop toch weer met lege handen: 1-4. Geflatteerd, vond SSS’18-coach Michel Kuijpers.

Al na twee minuten keek SSS’18 tegen achterstand aan, maar anders dan recent tegen Geldrop knokte de thuisploeg zich terug in de wedstrijd en beloonde zich met de terechte gelijkmaker. Die kwam op naam van Koen Voesten. Op slag van rust viel echter de 1-2 (Joost van Rensch) voor Wittenhorst, een tegenvaller die SSS’18 niet meer te boven kwam. Na rust liep de gastclub alsnog uit naar een ruime overwinning door twee doelpunten van Jeroen Verkennis: 1-4. “Tot aan de 1-3 was het een gelijkopgaande wedstrijd. Het verschil zit hem in de effectiviteit voor de goal”, beredeneerde Kuijpers. “Wittenhorst heeft ontzettend veel kwaliteit voorin. Het klinkt gek, maar ik ben tevreden over ons spel en de inzet vandaag. Feit blijft dat we iedere wedstrijd teveel kansen nodig hebben om een goal te maken. Dat moet beter.”