Kennismaken met... Sander Jonkers (Boekel Sport) | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Sander Jonkers in duel tijdens Handel - Boekel Sport</p>

Sander Jonkers in duel tijdens Handel - Boekel Sport

(Foto: Picasa)

Kennismaken met... Sander Jonkers (Boekel Sport)

  •   keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Sander Jonkers, centrale verdediger van Boekel Sport.

Naam: Sander Jonkers
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Boekel
Beroep: Online marketeer
Club: Boekel Sport
Positie: Centrale verdediger
Sterke punten: Positie kiezen, coaching, duelkracht, koppen
Mindere punten: Die ga ik niet verklappen, de concurrenten lezen mee. Ook al ben ik bang dat ze die al gauw zouden moeten kunnen ontdekken.
Favoriete club: PSV
Beste speler op de regionale velden: Teun Wiendels, en dat vindt hij zelf ook.
Beste speler van de wereld: Teun Wiendels, en dat vindt hij zelf ook.
Slechtste verliezer die je kent: Jelle Bouwmans. Kreeg ooit in het heetst van de strijd een vrije trap waarbij een tegenstander voor de bal ging staan, je kent het wel. In al zijn woede schoot hij vol langs de bal tegen de schenen van de tegenstander, om vervolgens aan te geven dat dat niet de bedoeling was. Met zijn techniek… Ongelooflijk dat die rode kaart geseponeerd werd.
Beste trainer van de regio: Vanuit vroeger nog altijd Jan Kerkhofs. Die leerde Boekelse a-junioren een beetje voetballen, in plaats van alleen maar boerenvoetbal. Hopelijk zien we hem weer eens een keer langs het veld als het weer kan. Maar op het moment is het zeker Marc van de Ven. Nu al twee jaar bij onze club, maar nog geen voetbalseizoen vol gemaakt. Volgend seizoen weer nieuwe kansen, hè Marc ;)
Mooiste sportpark van de regio: De Donk van Boekel Sport
Gezelligste kantine: De kantines waar we wel eens bleven hangen; Rhode, Venhorst, Handel. Maar uiteraard ook die van ons, zeker bij een seizoen afsluiting. Dan kun je maandags beter vrij pakken.
Welke muziek in de kleedkamer: Kneiters van Sten Krol.
Mooiste shirt regionaal: Het paarse uitshirt van Boekel Sport 2.
Voorbeeld in de voetballerij: Eric Addo
Hoogtepunt als voetballer: Debuut centraal achterin bij Boekel Sport langs Erik Tielemans. Die van Berghem Sport beven nog steeds als ze ons twee aan zien komen.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Met terugwerkende kracht denkend aan Kennismaken met Jelle Bouwmans, een mede centrumverdediger die mij dringend vroeg om alle kopduels voor mijn rekening te nemen. Zijn hoofd stond er niet zo naar na een gezellig Coen und Sander fest de dag daarvoor.
De grappenmaker van het team: Jorg van Doren. De grootste grap. Dan kan geblesseerd naast de kant zitten wél leuk zijn.
Dromen in het voetbal: Als er een dromer zou staan was het Twan Merks. Maar in alle andere gevallen kampioen worden. Dit of volgend seizoen. Durf ik een krat bier op te zetten! Wat zou jij de KNVB adviseren voor de rest van het seizoen: Nu ik weer aan het herstellen ben van mijn blessure kan het wat mij betreft zo snel mogelijk wel weer beginnen. Maar beter wordt er vanaf 21 februari een nieuw half seizoen gepland en de beker er mooi uit, die boeit niemand. Iedere zondag competitie en met Pasen dan maar twee keer. Mocht het dan afgelast worden een keer, mee de donderdag erop inhalen. Dan ben je precies 16 mei klaar met de competitie zoals gepland. 

Meer berichten