SIOL - HVCH. (Foto: Ruud Schobbers)
SIOL - HVCH. (Foto: Ruud Schobbers)

Kennismaken met... Djavano Amanupunnjo (SIOL)

Voetbal 1.529 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag Djavano Amanupunnjo, rechtsback van SIOL.

Naam: Djavano Amanupunnjo
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Cuijk
Beroep/school: Leerling Verzorgende Individuele Gezondheidszorg
Club: VV SIOL
Positie: Rechtsback
Sterke punten: Snelheid conditioneel en opkomen.
Mindere punten: Aannamen positioneel.
Favoriete club: Feyenoord
Beste speler op de regionale velden: Willem de Haan omdat hij positioneel heel sterk is en jongen jongens helpt terwijl hij zelf 24 jaar is. Hij bezit leidinggevende kwaliteiten en is vrij rustig in de omgang.
Beste speler van de wereld: Messi. Wat hij kan gaan we zeker de aankomende eeuw niet terug zien.
Slechtste verliezer die je kent: Ikzelf omdat ik er een slecht humeur van krijg en vaak zelfs mee naar huis neem en niet te genieten ben thuis.
Beste trainer van de regio: Lucien Roeffen omdat ik over mijn huidige trainer nog geen oordeel kan geven vanwege de corona pandemie waardoor er nauwelijks trainingen hebben plaatsgevonden. Tevens ben ik zelf ook lang geblesseerd geweest. Lucien Roeffen vind ik omdat hij rustig is in de omgang naar spelers maar ook heel direct.
Mooiste sportpark van de regio: De Groendijkse Kampen van SIOL. Ik ken de oude velden en de kantine nog van het sportpark, daarin is SIOL enorm gegroeid.
Gezelligste kantine: SIOL natuurlijk met de vaste supporters.
Welke muziek in de kleedkamer: Wij draaien voornamelijk Hip Hop & Rap en R&B.
Mooiste shirt regionaal: De oranje zwart kleuren van SIOL.
Voorbeeld in de voetballerij: Dirk Kuyt. Hard werken, geen woorden maar daden.
Hoogtepunt als voetballer: Dit vind ik een hele moeilijke vraag. Er zijn 3 punten die ik als mijn hoogtepunten zie. Dat zijn de rechtstreekse promotie van SIOL van de 6de klasse naar de 4de, de wedstrijd in de beker tegen eersteklasser HVCH en voor mezelf mijn 150ste officiële wedstrijd voor SIOL.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: De kleedkamerhumor van SIOL.
De grappenmaker van het team: Yassin Boussief. Het is niet uit teleggen, je moet het meemaken maar we gaan er vaak zat helemaal stuk dankzij Yassin.
Dromen in het voetbal: Het hoogst haalbare voor mijzelf eruit halen.
Wat zou jij de KNVB adviseren voor de rest van het seizoen? Het doorselecteren van scheidsrechters. Soms staan er scheidsrechters die het echt niet meer kunnen belopen en/of zien. Dit kan een wedstrijd kapot maken. Tevens wel de complimenten voor de mensen die zich toch inzetten voor ons om te willen fluiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant