Zou u zo kunnen raden welk sportpark dit is?
Zou u zo kunnen raden welk sportpark dit is? Foto: Peter Kuijpers

Voorinschrijving Kliksport Voetbalquiz is noodzakelijk

Voetbal 886 keer gelezen

REGIO | De aanmeldingen voor de Kliksport Voetbalquiz op zaterdagavond 3 april komen binnen. De organisatie wijst belangstellenden erop dat zij zich moeten voorinschrijven voor de Voetbalquiz, omdat de spelregels en vragen vooraf ‘versleuteld’ worden verstuurd naar de deelnemers.

Alle vragen hebben betrekking op het regionale amateurvoetbal. De Voetbalquiz werkt hetzelfde als een online escape room. Door vragen goed te beantwoorden, krijgt men een letter- of cijfercode die toegang biedt tot het volgende hoofdstuk. De quiz is zodoende ook leuk voor liefhebbers van escape rooms en pubquizen. In totaal moeten elf hoofdstukken succesvol worden afgewerkt om de eindcode te bemachtigen. Wie het snelste is, wint. Prijzen die gewonnen kunnen worden, zijn een speciaal bierpakket van Bier Barrel uit Vortum-Mullem en een tegoedbon van Sport 2000.

Deelname is gratis
Deelname aan de Kliksport Voetbalquiz, die zaterdag 3 april om 19.00 uur begint, is gratis. Aanmelden kan per e-mail naar info@kliksport.nl (o.v.v. naam, teamnaam en contactgegevens).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant