Foto: Jeroen Engelen
Foto: Jeroen Engelen

O.S.S.’20 verlengt met zestien spelers, versterkt zich met aanvaller en ziet drietal vertrekken

Voetbal 2.574 keer gelezen

OSS | O.S.S.'20 is erin geslaagd een groot deel van de huidige selectie langer aan de club te binden. Zestien spelers hebben hun jawoord gegeven voor contractverlenging bij de Derdedivisionist. Met Daan de Bruijn heeft O.S.S.'20 ook een nieuweling vastgelegd. De vleugelaanvaller komt over van AWC.

door Leon Voskamp

De spelers die ook volgend seizoen bij O.S.S.'20 spelen zijn Rick van der Leest, Joep Hoefnagels, Bart Spierings, Joep van de Rande, Joep Engelen, Bram Eltink, Jarno Abbel, Jari van Ginkel, Julian Calor, Teije Leenders, Jos Peltzer, Tom Pijnenburg, Rob van Sonsbeek, Joep van der Velden, Tim Waterink en Bob Zonnenberg. De club wil ook door met Tony de Groot, maar er is nog geen akkoord bereikt. Tegenover de contractverlengingen staat het vertrek van drie spelers. Brian Campman gaat naar De Treffers, Hidde van Dijk gaat een tijdje naar het buitenland en Dirk Pijnenburg maakt de overstap naar Juliana'31. 

Bob van Lith
Bob van Lith stopt met voetballen na langdurige blessureleed. Hij speelde 256 officiële wedstrijden in het shirt van O.S.S.'20.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant