Aanvoerder Harm Thielen en trainer Michel van de Venn verwelkomen Jesse van Raaphorst en Tom Willems.
Aanvoerder Harm Thielen en trainer Michel van de Venn verwelkomen Jesse van Raaphorst en Tom Willems. Foto: VV De Zwaluw

Jeugdexponenten keren terug bij vierdeklasser De Zwaluw

Voetbal 2.209 keer gelezen

OEFFELT | Voetbalvereniging De Zwaluw uit Oeffelt heeft twee jeugdexponenten teruggehaald naar sportpark De Hogehoek. Jesse van Raaphorst en Tom Willems komen over van respectievelijk Vitesse’08 en Olympia’18.

Het tweetal vertrok op jonge leeftijd vanuit de jeugdafdeling van De Zwaluw naar Vitesse’08 en Olympia’18. Komend seizoen bewandelen ze de omgekeerde weg. Willems, student Bouwkunde, speelt momenteel bij de Onder 19 van Olympia’18 in Boxmeer. De van origine aanvaller kan in elke linie uit de voeten. Van Raaphorst, student Sport en Beweging, speelt momenteel bij Vitesse’08 onder 19 jaar in Gennep. Hier is hij aanvoerder en traint hij mee met de eerste selectie. Van Raaphorst is eveneens trainer van de O11 van De Zwaluw, dat uitkomt in de vierde klasse.

‘Jonkies’ toegevoegd
Samen met de van O19 afkomstige spelers Niels Coenen, Sal Langerak en Stijn Maassen kan De Zwaluw dus vijf ‘jonkies’ toevoegen aan de selectie van hoofdtrainer Michel van de Venn, die aan zijn tweede seizoen in Oeffelt begint.

Ook mutaties bij uw vereniging? Stuur dan een e-mail naar info@kliksport.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant