De eerste editie van de VCA Puur Voetbal Clinic was één groot feest. Doe jij mee met de tweede editie?
De eerste editie van de VCA Puur Voetbal Clinic was één groot feest. Doe jij mee met de tweede editie? (Foto: )

VCA organiseert tweede Puur Voetbal clinic

  •   keer gelezen   Voetbal

SINT AGATHA | “Het EK voetbal is net begonnen. Dat vinden wij een mooi moment om voor de 2e keer de VCA Puur Voetbal clinic te organiseren” aldus de jeugdafdeling van de voetbalvereniging uit Sint Agatha. Op zondag 27 juni is het zo ver!

Niet alleen de jeugdleden van VCA zijn uitgenodigd voor de voetbalclinic, ook vriendjes, vriendinnetjes en kinderen in de omgeving zijn van harte welkom om mee te doen. Dit wordt gedaan in twee groepen. Kinderen van 6 t/m 8 jaar (Onder 9) krijgen een clinic van 10:45 uur tot en met 12:15 uur met aansluitend een gezonde lunch. Kinderen van 9 t/m 12 jaar (Onder 13) krijgen een clinic van 13:15 tot en met 14:45 uur, en kunnen om 12:30 uur al lunchen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen met naam en leeftijd naar jeugdbestuur@vca-stagatha.nl. Of app naar 06-51223041. “Vanwege de Coronabeperkingen ontvangen we graag uiterlijk 22 juni je aanmelding. Afhankelijk van de beperkingen die dan gelden besluiten we op het laatste moment of toeschouwers aanwezig mogen zijn”

Puur Voetbal organiseert op professionele wijze met vakkundige trainers voetbalclinics in Midden- en Zuid-Nederland. Dankzij onze sponsoren kan VCA deze clinic gratis aanbieden.

Meer berichten